Maak kennis met Lamberink Logistiek

Over ons

Contact

Snel handelen, scherpe prijzen? U kunt ons mailen of bellen, graag zelfs! Wij staan voor u klaar.

Bel ons

+31 (0)523 - 216 999

Mail ons

info@lamberink-logistiek.nl

Lamberink Logistiek BV

Lamberink Logistiek BV heeft zijn oorsprong in de machinehandel voor de landbouw. In 1980 zijn we begonnen met het melktransport in opdracht van de melkfabriek Vechtstreek/Cono te Ommen. Voor dit bedrijf zijn we ook begonnen met de eerste koelwagen en zo zijn we gestart met de distributie van zuivelproducten in Nederland.

Lamberink Logistiek BV is een familiebedrijf, waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Wij werken met korte lijnen en maken waar wat we beloven. Bij ons bent u geen nummer, maar een waardevolle klant.

  • 24 uurs distributie Nederland, België & het Ruhrgebiet
  • Deelpartijen distributie in Duitsland
  • Geconditioneerd opslaan van producten
  • Value Added Services
  • Douane-afhandeling

De machinehandel werd verkocht in 1992, zodat Lamberink zich kon concentreren op de verdere uitbouw van zijn transportactiviteiten. In 1998 hebben we een pand gehuurd in Hardenberg van 500 m2 koelopslag. Door de ontstane groei in de jaren daarna hebben we het pand zelf aangekocht in 2001. Door de aankoop beschikten we toen over 1600 m2 koelruimte met 6 docks. 

In 2010 is de bouw afgerond van een complete nieuwbouw elders in Hardenberg, welke rond juni 2010 in gebruik is genomen. We beschikken in het nieuwe pand over totaal 4000 m2 geconditioneerde ruimte en een cross-dockhal met 14 docks. Hierdoor is Lamberink Logistiek BV klaar voor de toekomst!

Onze oplossingen

Complete ontzorging van uw koelopslag- en transport

Of het nu gaat over opslag, overslag(cross-docking), order picking of voorraadbeheer. Lamberink Logistiek verzorgt dit graag voor u.

Persoonlijk & laagdrempelig

Ontmoet ons team

Heeft u een vraag over een bepaalde dienst, of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u informeren over alle mogelijkheden.

Gerrit Lamberink

Managing partner

Gerrit Lamberink

Managing partner

Gerrit Lamberink

Managing partner

Gerrit Lamberink

Managing partner