Contact

Snel handelen, scherpe prijzen? U kunt ons mailen of bellen, graag zelfs! Wij staan voor u klaar.

Bel ons

+31 (0)523 - 216 999

Mail ons

info@lamberink-logistiek.nl

Koude opslag voor uw product

Om geconditioneerde producten in de gewenste conditie te leveren op het eind adres, is het van belang dat de producten onder de juiste omstandigheden worden vervoerd én opgeslagen. Wij bieden u alle services onder één dak. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van opslag maar ook alle logistieke handelingen er omheen. Naast de mogelijk om uw producten op te slaan verzorgen we desgewenst ook in-en uitwegen, orderpicking, palletiseren en koel- en vriestransport. Naast het gekoelde warehouse bieden we u de mogelijkheid om ook het transport uit handen te geven.

Gekoelde warehousing op maat

Of het nu gaat om 1 pallet of een groot aantal pallets, hoeveel opslagruimte nodig heeft dat bepaalt u. Zo kunnen wij u een oplossing bieden voor korte en lange termijn. Zo is er voor ieder warehousing vraagstuk, een oplossing op maat.

Bij onze strategisch gelegen locaties in Hardenberg beschikken we naast 5.000 palletplaatsen voor droge opslag ook over 10.000 palletplaatsen voor gekoelde opslag. 

We slaan uw goederen vertrouwd en veilig op in onze koelopslag. De temperatuur ligt altijd tussen de 8 en 10 ºC.

Altijd een constante temperatuur

Doordat we de temperatuur in onze koelopslag constant houden, is ook de opslag van temperatuurgevoelige producten, zoals zuidvruchten en noten, mogelijk. De palletplaatsen kunnen we koelen tot 8 ºC. De constante temperatuur maken we mogelijk door de aanvoerlijnen naar onze koelopslag kort te houden. Dit doen we met behulp van aparte docking stations. Dankzij ons Warehouse Management systeem wordt alles automatisch geregistreerd. Uw goederen zijn dus op elk moment traceerbaar en uw voorraadstatus is altijd up-to-date.

Op- en overslag

Wij hebben in de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Onze focus is verlegd van het pure transport naar volledige logistieke dienstverlening. Alles wat u op dit gebied nodig heeft of denkt te hebben, realiseren wij graag voor u. Een belangrijk onderdeel van de logistieke tak is de op- en overslag van uw goederen in ons warehouse.

Uw voorraadbeheer

Voorraadbeheer is een onmisbare schakel in de logistieke keten. Wij helpen u graag om de schakels met elkaar te verbinden en de keten te beheren. Met ons WMS (Warehouse Management System) pakket beheren we uw voorraden tot het laatste cijfer achter de komma en de meest actuele locatie waar de voorraad zich bevindt. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent en uw voorraad is snel beschikbaar. Door in ons systeem alle in- en uitgaande goederen nauwkeurig te registreren, is er altijd een actueel overzicht voorhanden.

Verschillende voordelen goederen gekoeld versturen

Een voordeel is dat uw producten op meerdere manieren verzonden kunnen worden. De producten hoeven niet alleen mee met het koeltransport, maar kunnen ook met reguliere verzenders gekoeld verzonden worden. De temperatuur van onze cold storage wordt 24 uur per dag bewaakt. De koelsystemen worden gemonitord zodat producten altijd op de gewenste temperatuur gehouden worden. En zo kunt u zonder problemen al uw goederen gekoeld versturen.

Efficiënt versturen

Doordat ieder product een eigen unieke plaats heeft in het systeem worden verzendingen in onze gekoelde opslag altijd snel en efficiënt uitgevoerd. Alle inkomende en uitgaande goederen worden door ons Warehouse Management Systeem geregistreerd. Daardoor weten wij wanneer de voorraad van een bepaald artikel onder de minimum opslag komt.

Het verzorgen en beheren van de opslag in onze warehouses

Het is mogelijk dat uw bedrijfspand structureel te weinig ruimte biedt voor uw goederen, dat u een tussenstation nodig heeft of simpelweg een tijdelijke opslag nodig heeft. Wij stellen onze warehouses graag voor u open en beheren uw goederen in onze stellingen.

Gecertificeerd

Lamberink Logistiek BV is gecertificeerd volgens de Qlip voor het transport van kaas onder certificaat met nummer P168 en BRC gecertificeerd onder certificaat met nummer B125 voor:

 • transport / opslag en overslag van gekoelde verpakte levensmiddelen (voornamelijk zuivelproducten) en niet-gekoelde verpakte levensmiddelen (bijvoorbeeld meIkpoeder) / op pallets / in kratten / in tanks en in transportdozen;
 • Het gekoeld transport van groenten in kratten en dozen;
 • De opslag en rijping van filmverpakte kaas onder gecontroleerde omstandigheden (11-20 °C) .

Value added logistics

De vraag van onze klanten gaat vaak verder dan alleen koelopslag of vriesopslag. Daarom bieden we een groot aantal andere logistieke diensten aan:

 • Etiketteren/labelen
 • Ompakken
 • Orderpicking
 • Verwerking en opslag van goederen
 • Emballage beheer
 • Verzorgen van (inter)nationaal transport

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heeft u een vraag over een bepaalde dienst, of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u informeren over alle mogelijkheden.

Uw offerteaanvraag

Ontvang binnen korte tijd een passende offerte voor uw opdracht.

  Waarom Lamberink Logistiek?

  Dé schakel tussen producent en consument

  Lamberink Logistiek BV is een familiebedrijf, waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Wij werken met korte lijnen en maken waar wat we beloven. Bij ons bent u geen nummer, maar een waardevolle klant.

  Opslagruimte

  Lamberink Transport heeft 2 locaties met totaal ruim 10.000 m2 opslagruimte

  Flexibiliteit

  Flexibiliteit en maatwerk: 24 uur, elke dag staan wij voor u klaar

  Hecht team

  Korte lijnen binnen een hecht team: persoonlijke en laagdrempelige communicatie

  Gecertificeerd

  Wij bieden gegarandeerde kwaliteit met Qlip, SKAL en BRCGS certificatie