Contact

Snel handelen, scherpe prijzen? U kunt ons mailen of bellen, graag zelfs! Wij staan voor u klaar.

Bel ons

+31 (0)523 - 216 999

Mail ons

info@lamberink-logistiek.nl

Transport & distributie zoals het bedoeld is

Lamberink Logistiek is een internationaal transportbedrijf dat doet wat het belooft: het veilig en voordelig van A naar B vervoeren van uw goederen, zowel in Nederland als België, het Ruhrgebiet en deelpartijen distributie in Duitsland. Het maakt hierbij niet uit om wat voor transport het gaat; ons gedreven personeel regelt alles rondom het vervoer van uw producten met deskundigheid en zorgvuldigheid. Precies zoals u mag verwachten van een transportbedrijf dat specialist is in zijn vakgebied.

Uw transport staat voorop

Sommige vormen van transport vragen net wat meer aandacht dan andere. Bijvoorbeeld als het gaat om een nationaal of internationaal transport waar echt haast bij is, of om breekbare ladingen of documentatie. Wij verzekeren u dat onze medewerkers altijd het belang van uw transport vooropzetten. Van ontvangst en opslag tot aan vervoer naar, en levering op, de plaats van bestemming; alles heeft hun volle aandacht.

Wij zijn een transportfirma die uitdagingen niet uit de weg gaat. Met ons eigen wagenpark en onze samenwerking met betrouwbare charters, kunnen wij een diversiteit aan goederen transporteren. Wij werken enkel met ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Wenst u maatwerk? Dan komen wij graag met een passende oplossing. Wij geven graag gehoor aan uw specifieke wensen.

Ingericht op koelopslag met value added logistics

Bij koelverstransport hoort koelopslag. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van koelvers producten. Het is ons streven om de verse producten zo snel mogelijk en volgens planning af te kunnen leveren bij onze klanten. Koelopslag doen we daarom bij voorkeur zo min mogelijk. Toch ontkomen we er niet aan om gekoelde opslag te organiseren. Zo hebben we een deel van ons distributiecentrum ingericht voor versopslag. De gekoelde ruimtes zijn speciaal gereserveerd voor die producten waar we nog iets mee doen, zoals het ompakken en etiketteren. Deze zogenoemde value added logistics dienen plaats te vinden in een koeling. Vanwege de verplichte voedselveiligheidseisen moeten de koelversproducten continu op dezelfde temperatuur bewaard worden.

Lamberink Logistiek verzorgt al uw logistieke activiteiten

Onze dienstverlening gaat verder dan het aanbieden van uitgebreide opslagmogelijkheden in ons warehouse en het verzorgen van het meest uiteenlopende transport. Zo staan wij jouw organisatie bijvoorbeeld ook graag bij met VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services) activiteiten.

We volgen de laatste ontwikkelingen en helpen uw logistieke performance continu te verbeteren.

Wilt u logistiek advies?

Wij bieden de oplossing voor uw logistieke vraagstukken. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u op logistiek gebied praktische en uitvoerbare adviezen geven, volledig onafhankelijk. Onze medewerkers zijn op de hoogte van geldende wet- en regelgeving, transporteisen en kosten. Daardoor kunnen wij u altijd voorzien van logistiek advies.

Of het nu gaat om voorraadbeheer, het kiezen van een geschikt transport, het vergelijken van transportkosten of andere zaken zoals montage van uw producten: wij denken graag met u mee.

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heeft u een vraag over een bepaalde dienst, of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u informeren over alle mogelijkheden.

Uw offerteaanvraag

Ontvang binnen korte tijd een passende offerte voor uw opdracht.

  Waarom Lamberink Logistiek?

  Dé schakel tussen producent en consument

  Lamberink Logistiek BV is een familiebedrijf, waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Wij werken met korte lijnen en maken waar wat we beloven. Bij ons bent u geen nummer, maar een waardevolle klant.

  Opslagruimte

  Lamberink Transport heeft 2 locaties met totaal ruim 10.000 m2 opslagruimte

  Flexibiliteit

  Flexibiliteit en maatwerk: 24 uur, elke dag staan wij voor u klaar

  Hecht team

  Korte lijnen binnen een hecht team: persoonlijke en laagdrempelige communicatie

  Gecertificeerd

  Wij bieden gegarandeerde kwaliteit met Qlip, SKAL en BRCGS certificatie