Wij staan voor kwaliteit

Onze certificaten

Lamberink Logistiek BV is gecertificeerd volgens de Qlip voor het transport van kaas onder certificaat met nummer P168 en BRC gecertificeerd onder certificaat met nummer B125 voor:

  • transport / opslag en overslag van gekoelde verpakte levensmiddelen (voornamelijk zuivelproducten) en niet-gekoelde verpakte levensmiddelen (bijvoorbeeld meIkpoeder) / op pallets / in kratten / in tanks en in transportdozen.
  • Het gekoeld transport van groenten in kratten en dozen
  • De opslag en rijping van filmverpakte kaas onder gecontroleerde omstandigheden (11-20 °C) .

Qlip

Aan de logistiek, productie en verwerking van zuivelproducten worden door overheid, producenten en retail hoge eisen gesteld aan voedselveiligheid en kwaliteit. Qlip verzorgt de audits en certificering in het kader van internationaal erkende voedselveiligheidsschema’s, zoals BRC, FSSC22000 en IFS. De opslag en rijping van in folie verpakte kaas onder gecontroleerde omstandigheden (12-20°C).

Skal

De doelstelling van Skal is het bevorderen van de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten. Het gaat er om dat wat “biologisch” wordt genoemd dat ook daadwerkelijk is. Als zichtbaar teken hiervan mogen ondernemers het biologisch keurmerk voeren op producten die afkomstig zijn van een gecontroleerd biologisch productieproces.

BRCGS

De diverse BRCGS-normen zijn bedoeld voor de verschillende partijen die betrokken zijn bij de toeleveringsketen van levensmiddelen en consumentenproducten. Alle normen bevatten eisen met betrekking tot het senior management, risicoanalyse, gevarenanalyse, kwaliteitsborging en goede productieprocessen. Erkend door het GFSI.

In juli 2019 heeft Lamberink Logistiek BV ook het Skal Bio Certificaat mogen ontvangen, voor het vervoer en opslag van biologische producten. Door middel van deze kwaliteitscertificaten heeft Lamberink Logistiek de kwaliteit gewaarborgd.

Wij zijn gecertificeerd voor het gekoeld vervoeren, opslaan en overslaan van verpakte levensmiddelen (hoofdzakelijk zuivelproducten zoals zoals yoghurt, melk, boter, volle kazen; buitenlandse kaas; incidenteel vlees en eieren) en het niet-gekoeld vervoeren, opslaan en overslaan van bijvoorbeeld melkproducten (gesteriliseerd) en melkpoeder, op pallets, in kratten, in tanks en in transportboxen.

Ook zijn wij gecertificeerd voor de opslag en rijping van in folie verpakte kaas onder gecontroleerde omstandigheden (12-20°C).


Neem contact met ons op

Snel handelen, scherpe prijzen? U kunt ons mailen of bellen, graag zelfs! Wij staan voor u klaar.

Bel ons

+31 (0)523 - 216 999

Mail ons

info@lamberink-logistiek.nl